Dinç’ten gazetemize ziyaret

Dinç’ten gazetemize ziyaret
HÜDAPAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Mersin Milletvekili Faruk Dinç gazetemizi ziyaret ederek, çalışmalarıyla ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Dinç, Diyarbakır’ın tarihi ve kültürüyle gündem tutulması gerektiğini ifade etti.

TİGRİS HABER - HÜDAPAR Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Mersin Milletvekili Faruk Dinç gazetemizi ziyaret ederek, çalışmalarıyla ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Dinç, Diyarbakır’ın tarihi ve kültürüyle gündem tutulması gerektiğini ifade etti.

HÜDAPAR adayı Faruk Dinç, gazetemizin yayın koordinatörü Naci Sapan ile bir araya gelerek çalışmalarını anlattı. Dinç, amaçlarının Diyarbakır’a hizmet olduğunu belirterek, insani ve İslami olan her şeyin yanında olduklarını, bu şiarla insanlığa, Diyarbakır kentine hizmet etmeyi amaçladıklarını söyledi.

Dinç, Diyarbakır’ın ulaşım, sağlık gibi önemli sorunlarının olduğunu, bu sorunların çözülmesi gerektiğini anlatarak, şunları söyledi;

“Diyarbakır’a hizmet için yola koyulduk. Diyarbakır her şeye layık, tarihi ve kültürü ile dünyada eşi benzeri olmayan bir kent. O nedenle kıymetlidir. İçinde yaşayan bireyler olarak birbirimizi iyi anlayıp, kentin sorunları konusunda ortaklaşmamız gerekiyor.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum