Diriliş Başkanları Diyarbakır’da

Diriliş Başkanları Diyarbakır’da
Diriliş Başkanları Ankara İl Başkanı Oktay Barış ve beraberindeki bir grup, Sur’da görev yapan polisleri mevzilerinde ziyaret ederek, moral verdi.

Diriliş Başkanları Ankara İl Başkanı Oktay Barış ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Diyarbakır’a geldi. Heyeti havaalanında, Diyarbakır İl Başkanı Fatma Coşar ve yardımcıları karşıladı. Heyet, Vali Hüseyin Aksoy ve Emniyet Müdürü Adnan Taşdan’ı makamlarında ziyaret ederek, Kur’an’ı Kerim hediye etti. Heyet, daha sonra ise, sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur ilçesine giderek, ilçede görevli polislere moral ziyaretinde bulundu. Polislerle mevzilerinde sohbet eden heyet, daha sonra tatlı ikramında bulundu.

Ankara İl Başkanı Oktay Barış, Diriliş Başkanları olarak Türkiye’de ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek, “Diyarbakır’ı öncelikle seçtik. Sebebi belli. Bu kent zor günlerden geçti. Farklı bir Diyarbakır gördük. Terör kalmamış. Daha da güzel günleri göreceğiz. Kentte hayat normal ve rutin olarak devam ediyor. Halkın devletle ve polisle bir sorunu yoktur. Kendini bilmez 3-4 vatan haini onlarda bertaraf edilecektir. Burası bizim kardeşimizdir” dedi.

Ziyaretlere, Barış’ın yanı sıra, başkan yardımcısı Nevzat Güler, Teşkilat Başkanı Uğur Şanalan, Genel Sekreter Fatih Mehmet Avşar, Diyarbakır İl Başkanı Fatma Coşar ile başkan yardımcıları Suat Çağlayan, Turgay Yentürk ve Engin Özmen katıldı. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.