Diriliş Derneği’nden Prof. Dr. yağmur’a ziyaret

Diriliş Derneği’nden Prof. Dr. yağmur’a ziyaret
Diriliş Derneği Diyarbakır İl Başkanlığı yöneticileri, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği eğitim sorumlusu Prof. Dr. Yusuf Yağmur’u ziyaret ederek, derneğin çıkardığı “Benim Anayasam” adlı kitabı hediye etti.

 

  DİYARBAKIR -    Diriliş Derneği Diyarbakır Başkanları Engin Özmen, Suat Çağlayan, Diriliş Derneği Kayapınar İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Yüce ile birlikte Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği eğitim sorumlusu Prof. Dr. Yusuf Yağmur’u ziyaret etti. Prof. Dr. Yusuf Yağmur’un Diyarbakır’ın önemli bir değeri olduğunu belirten Özmen, “Hocamızın Diyarbakır halkı için yaptığı çalışmalar gözardı edilemez. Bu nedenle kendisine dernek olarak ziyaret ettik ve ‘Benim Anayasam’ isimli kitapçığımızı da kendisine taktim ettik. Bizi kabul ettiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz, misafirperverliği bizleri mutlu etti. Kendisinin Diyarbakır halkı için çabalarını çok iyi biliyoruz. Gerçekleştirdiği başarılı ameliyatları da gerek basından gerek dostlarımızdan takip ediyoruz. Hocamızın insan sağlığına, insana ne kadar çok önem verdiğini herkes bilmekte. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi metropol kentlerden gelip, hocamızda şifa bulan Türkiyeli vatandaşların varlığından haberdarız. Yaptığı bu güzel çalışmalarından dolayı hocamıza sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

  Diriliş Derneği’nin tüm başkanlarının genç ve dinamik olduğunu anlatan Prof. Dr. Yağmur ise, “Öncelikle genç dinamik, çalışkan Diriliş Başkanları kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Yeni anayasanın değişmesi bir zorunluluk haline gelmiştir. Tüm toplumun ihtiyaçlarını ortaya koyacak 82 Anayasası’nın bir an önce değişmesi gerekmektedir. Sizleri bu cesur davranışlarınızdan dolayı can-ı gönülden kutluyorum” diye konuştu.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.