Diyanet'ten Silvan'a bir TIR yardım

Diyanet'ten Silvan'a bir TIR yardım
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde Diyarbakır’ın Silvan ilçesine bir TIR yardım gönderildi.

  DİYARBAKIR  -  Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Güneydoğu’daki mağdur vatandaşlara yönelik başlatılan 'Şimdi Yaraları Sarma Zamanı' kampanyası çerçevesinde Silvan’a bir TIR yardım gönderildi. İlçeye ulaşan yardım TIR’ını İlçe Müftüsü Hüseyin Özdemir ve müftülük personelleri teslim aldı. İlçe Müftüsü Özdemir, Isparta’dan çıkan TIR’lardan birinin Silvan’a geldiğini belirterek, gıda paketi içeren yardımı imamlarla birlikte sahada tespit ettikleri 800 aileye birer battaniye ile birlikte kendi elleri ile vereceklerini kaydetti.

  Bu yardımların Türkiye’de ve bölgede kardeşliği bozmak isteyenlere cevap olduğunu anlatan Özdemir, “Batının, kuzeyin, doğunun ve güneyin kalbi hep birlikte atıyor. Bu yürekler ve kalpler İslam ümmetinin o kardeşlik çatısı altında atmaya devam edecek. Kardeşlerin ayaklarına herhangi bir diken battığı ve bir sorun meydana geldiği zaman diğer kardeşlerin el uzatabilecek en büyük kanıtıdır bu ve inşallah bu şekilde devam edecektir” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.