Diyar, Körfez Virajında

Diyar, Körfez Virajında
Diyarbekirspor, 28.hafta mücadelesinde bugün deplasmanda Gölcükspor’la karşılaşacak. Saat 15.00’da başlayacak karşılaşmada hedef mutlak galibiyet. Körfeze moralli giden Yeşil-Kırmızılılar zafer sözü verdi.

Takımda İki Cezalı Ve Bir Sakat

3.Lig 2.Grup’ta geçen hafta Erokspor’u 1-0 yenen ve rakiplerinin puan kayıplarıyla şampiyonluk için yeniden umutlanan Diyarbekirspor, bugün kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Lider Darıca Gençlerbirliği ile arasında 5 puan fark bulunan Yeşil-Kırmızılı takım, Kocaeli’nin diğer temsilcisi Gölcükspor’la karşı karşıya gelecek. Dün uçakla İstanbul’a,oradan da karayolu ile Kocaeli’ne geçen Diyarbekirspor’da cezalı Ercüment ve Osman ile sakat olan Yusuf kadroda yer almadı.

                        

Her Maç Final Olacak

Hafta boyunca sıkı şekilde hazırlanan Diyarbekirspor, ligin rahat ekipleri arasında yer alan rakibini yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmak istiyor. Takımın başında ilk deplasman maçına çıkacak olan Teknik Sorumlu Faruk Türk, her maçın final olduğunu ifade ederek Gölcükspor maçının zorlu geçeceğini ancak kazanmaktan başka düşünceleri olmadığını kaydetti.

Maçın Hakemi İstanbul’dan

Gölcük İlçe Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak karşılaşmada İstanbul bölgesi hakemi Emre Yüksel düdük çalacak.

Gölcükspor, bu sezon kendi sahasında oynadığı 13 maçta 4 galibiyet,7 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 19 puan toplarken,24 gol atıp 17 gol yedi.

Diyarbekirspor, 14 deplasman maçında 5 galibiyet,4 beraberlik ve 5 yenilgi alarak hanesine 19 puan yazdırdı,17 gol atıp kalesinde 22 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.