Diyar’a Deneyimli Maestro

Diyar’a Deneyimli Maestro
Diyarbekirspor,8.dış transferini orta alanda oyun kurucu olarak görev yapan bir ismi alarak gerçekleştirdi. Recep Onur Çelik’le 2 yıllık sözleşme imzalandı.

 

 

‘Önemli Bir Camiaya Geldim’

Diyarbekirspor,  dış transferde Büyükçekmece Tepecikspor'dan orta alan oyuncusu Recep Onur Çelik'le 2 yıllık sözleşme imzaladı.1987 doğumlu olan Recep Onur Çelik, Istanbul'da transfer komitesi ile  yapılan görüşmeden sonra kendisini Diyarbekirsporlu yapan sözleşmeye imza attı.Tecrübeli futbolcu, "Futbolda önemli mazisi olan futbolu çok seven ve hedefleri her zaman büyük olan bir kente geldim.Bundan dolayı mutluyum.Bana güvenen ve inananları mahçup etmemek için sahada tüm gücümü ortaya koyacağım.Hepimiz için hayırlı olsun"dedi.

 

Dış Transferleri Hatırlayalım

Recep Onur Çelik, Diyarbekirspor’un 8.transferi oldu. Yeşil-Kırmızılı kulüp,daha önce Etimesgut Belediyespor’dan Sefa Demirses,Arsinspor’dan Muhammed Mahmut Emir,Trabzonspor’dan Sefacan Taşkolu,Derincespor’dan Artun Kütükçü,24Erzincanspor’dan Abdullah Filiz,Yomraspor’dan Osman Mertoğlu ve Tarsus İdmanyurdu’ndan Ergun Cengiz’i transfer etmişti. İç transferde ise geçen sezonki kadrodan 13 futbolcu takımda kaldı.

 

 

Haber :Saffet Azbay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.