Diyar'a sürpriz forvet

Diyar'a sürpriz forvet
Diyarbakırspor A.Ş,aynı grupta yer aldığı bir takımın forveti ile söz kesti. Sportif Direktör Tanrıverdi,"Bonservis sorunu çözüldükten sonra imza atacağız." dedi.

İMZA AŞAMASINDA

Kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren Diyarbakırspor A.Ş,aradığı forveti mücadele ettiği 3.Lig 3.Grup'ta buldu. Kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren bir takımda oynadığı öğrenilen golcü futbolcu ile anlaşıldığı ve maddi sorunlardan dolayı takımdan ayrılmak isteyen bu futbolcunun bonservis sorunu çözüldükten sonra imza atacağı açıklandı.

Transfer girişimini doğrulayan Sportif Direktör Vedat Tanrıverdi, 19 yaşında olduğu öğrenilen futbolcuya bir kaç gün içinde imza attırmayı planladıklarını söyledi.

SON MAÇ YARIN

Tanrıverdi,"Şu ana kadar ihtiyacımız olan 3 transferi gerçekleştirdik. Forvet için arayışlarımız devam ediyor. Önemli bir isimle anlaşmak üzereyiz." dedi.

Bu arada Diyarbakırspor A.Ş, son hazırlık maçını yarın 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Eyüpspor'la yapacak. 2 Ocak'tan beri Antalya'da bulunan Yeşil-Kırmızılı takım,maçın ardından Diyarbakır'a dönerek 19 Ocak'ta kendi sahasında Gölcükspor'la yapacağı ikinci yarının ilk maçına bilenecek. Diyarbakırspor A.Ş, ilk hazırlık maçında 2.Lig Beyaz Grup takımı Giresunspor'u 2-0 mağlup etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.