Diyarbakır Ak Parti çalışmalarına hız verdi

Diyarbakır Ak Parti çalışmalarına hız verdi
Ak Parti Diyarbakır il başkanı Aydın Altaç: “Diyarbakır hizmete, barışa, huzura, değişime susamış. Biz Diyarbakır’ın hizmetkarıyız”

Diyarbakır - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Diyarbakır’ın hizmete, barışa, huzura ve değişime susadığını belirterek, “Bu büyük değişim 30 Mart’ta bizleri bekliyor” dedi. 
Altaç, yerel seçimleri değerlendirerek,  “Hayalimiz hep Diyarbakır'dır. Hayallerimizin şehri, bizim için dünyevi makamların en değerlisi. Biz Diyarbakır’a hizmetkarız. Diyarbakır hizmete, barışa, huzura, değişime susamış. Bu büyük değişim 30 Mart'ta bizleri bekliyor. AK Parti ile birlikte Diyarbakır'ın kaderini değiştireceğiz. Diyarbakır'ın kaderi hiç kimsenin elinde değil, halkımızın elindedir. Biz bölgemizin ve ilimizin kalkınmasından yanayız. Diyarbakır’ın refahı ve huzuru halkımızın AK Parti’ye vereceği destekle geleceğe dair umutlar büyüyecektir. AK Parti’nin bölgemiz ve ilimiz için ne ifade ettiğini halkımız ve bizler bunu çok iyi biliyoruz” diye konuştu.

Altaç, Diyarbakır’ın yerelde daha iyi hizmet alabilmesi için bu şehrin tarihini, kültürünü iyi bilen kadrolarla geleceklerini söyledi. Altaç, “Bu seçim Diyarbakır'ın değişim ve dönüşümüne, demokrasisine, insan haklarına yön verecek seçimler olacaktır. Diyarbakır genelinde mevcut tüm belediyeler açısından hizmete talip olduğumuzu, Diyarbakır'a hizmet etmek istediğimizi ve Diyarbakırlıların oylarına talip olduğumuzu her yerde deklare ediyoruz. Ülkemizin birçok kentinde yerel iktidarın sahibi olan AK Parti'nin hizmet üreten belediyecilik anlayışı vatandaşlarımız tarafından çok iyi biliniyor. Bizim için önemli olan isimler değil, hizmet üretmektir. Diyarbakır her şeye layıktır. Diyarbakır’ı AK belediyecilik ile tanıştıracağız" şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.