Diyarbakır AK Partiden 10 Ocak ziyareti

Diyarbakır AK Partiden 10 Ocak ziyareti
 Haber
Bir süre önce göreve getirilen AK Parti Diyarbakır İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, gazetemize 10 Ocak gazeteciler günü ziyareti gerçekleştirdi.

TİGRİS HABER - Bir süre önce göreve getirilen AK Parti Diyarbakır İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, gazetemize 10 Ocak gazeteciler günü ziyareti gerçekleştirdi. İl Başkanı Raşit Ocak, 10 Ocak vesilesiyle gerçekleştirdikleri ziyareti, bundan sonraki süreçte bu tür ziyaretleri sık gerçekleştireceklerini, diyalog geliştireceklerini ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak, İl Tanıtım ve Medya Başkanı Veysi Kaya, İl Sekreteri Mustafa Alihan, Yönetim kurulu üyeleri Volkan Karadeniz, Fahri Polat, Fahri Ateş, gazetemizi ziyaret ederek, yayın koordinatörümüz Naci Sapan ile görüştü.

ak-parti-ziyaret-2.jpg Başkan Ocak, görev süreleri içinde kentin sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini, çözüm odakları düşüncelerini hayata geçireceklerini ifade eti. Ocak, genç bir ekip kurduklarını kentin bütün kesimleriyle diyalog kurabilecek kapasitede olan bu ekiple sorunlarla yakından ilgileneceklerini ifade ederek, “Bu konuda medyanın da bize katkılarının olacağına inanıyoruz. Ortaklaşacağımız çok konu var, bu anlamda çözümlerimizin de ortak duygularla olacağına inanıyoruz” dedi.

İl Başkanı Ocak ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak nedeniyle Naci Sapan’a bir de çiçek verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum