Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, deplasman galibiyeti sevinci

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, deplasman galibiyeti sevinci
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, deplasman fobisine Rize’de son verdi.

Son olarak 3. Lig’de şampiyon olduğu geçen sezon 23 Mart 2013 tarihinde Sandıklıspor’u deplasmanda 6-0 yenen Büyükşehir Belediyespor, geçen sezonun son 3 ve bu sezonun ilk 5 deplasman maçını kazanamamıştı. Dün Pazarspor’u deplasmanda 1-0 yenen Büyükşehir Belediyespor, 8 maç sonra deplasmanda kazanırken birçok ilke de imza attı. Daha önce 4 maçta 3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak yenemediği Pazarspor’a karşı ilk galibiyetini alan Diyarbakır temsilcisi aynı zamanda ilk kez bu sezon 2 maç üst üste kazanma başarısını gösterdi.

“TAKIM İNANILMAZ MÜCADELE ETTİ”
Rize’den önemli bir galibiyetle döndüklerini belirten Futbol Şube Sorumlusu Doğrul, "Ağır sahada inanılmaz mücadele ederek haklı bir galibiyet aldık. Bu güzel günlerin devamı gelecek" dedi.
Pazarspor karşısında iyi futboldan ziyade iyi mücadelenin önem taşıdığını ve bunu başaran taraf olarak 3 puan aldıklarını kaydeden Doğrul, son 2 haftada alınan galibiyetlerle üzerilerindeki olumsuz havayı dağıttıklarını söyledi. 
Doğrul, "Karadeniz'de bu mevsimde maç oynamak ve kazanmak kolay değildir. Hava ve saha şartları ağırdı. Ağır sahada iyi futbol beklenemezdi. Çok iyi mücadele ettik. Futbolcularımız her şeylerini ortaya koydu ve kazandık. İlk kez Pazarspor’a karşı galip geldik. Yine ilk kez iki maç üst üste kazandık ve bu sezon deplasmandaki ilk galibiyetimizi aldık. Artık Bayrampaşa maçına odaklanacağız. Takımın kendine güveni geldi ve başarılı sonuçların devamı gelecek” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.