Diyarbakır Sağlıkspor liderliğini sürdürdü

Diyarbakır Sağlıkspor liderliğini sürdürdü
Diyarbakır AKTEPE A.Ş 1'nci Amatör Ligi A Grubunun 17'nci haftasında oynanan maçlarda, Diyarbakır Sağlıkspor deplasmanda Ergani Yıldızspor'u 5-3 yenerek, liderliğini sürdürmeyi başardı.

Özel Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Ligde 44 puanla liderliğini sürdüren Diyarbakır Sağlıkspor, deplasmanda oynadığı ve ilk 10 dakikada 3 gol bulduğu maçta, Ergani Yıldızspor'u, 5-3 'lük skorla yenerek şampiyonluk yoluna devam etti

lider-gidip-liden-donduler.jpg

Alp: Lider gittik, lider döndük

Sağlıkspor Teknik Sorumlusu Ercan Alp, maç sonrası Tigris Haber'e yaptığı açıklamada, "Öncellikle Ergani deplasmanında bizi iyi karşılayan ve maç içinde ve dışında aynı ilgi ve alakalarından ötürü Ergani Yıldızspor yönetime çok teşekkür ederim. Maça gelecek olursak, maçın ilk 10 dakikasında bulduğumuz, 3 gol bizi çok rahatlattı. Ancak rakibimiz de maçın ilk dakikalarında yedikleri goller sonrası hiç oyundan kopmadı. Aynı disiplin ve ciddiyetle maça sarıldılar ve maçı sonuna kadar bırakmadılar. Goller de buldular. Genel olarak maç ortada oynandı. Bir gidip bir geldi diyebilirim. Netice itibariyle sahadan galibiyetle ayrılmak bizim için şampiyonluk yolunda en önemlisiydi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.