Diyarbakır standı İzmir fuarına damga vurdu

Diyarbakır standı İzmir fuarına damga vurdu
 Özel Haber
Uluslararası İzmir turizm ticaret fuarının ikinci günü de hareketli geçiyor. Fuarda Diyarbakır, 2 ayrı stantta temsil ediliyor.

Mümin Ağcakaya /İzmir

TİGRİS HABER- Uluslararası İzmir turizm ticaret fuarının ikinci günü de hareketli geçiyor. Fuarda Diyarbakır, 2 ayrı stantta temsil ediliyor. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ayrı Büyükşehir Belediyesi ayrı stant açtı. Fuarın ikinci gününde her iki standında büyük ilgi gördüğü gözlendi.

Diyarbakır’dan fuara katılan firmalar Diyarbakır’a ait ürünleri sergilerken, diğer iller de kenti turistik ve organik ürünlerini sergiledikleri gözlendi. DTSO standında Ma Müzik ekibinin müzik ziyafeti ise fuara damgasını vurdu.

Bugün, Ma Müziğin söylediği Kürtçe şarkılarla dinleyenlere memleket havasında bir gün yaşattılar. Çok ilginin gösterildiği stantlardan biri olan DTSO’nun standında zaman zaman söylenen Kürtçe şarkılar izleyicilere neşeli dakikalar yaşatıyor. Özellikle bölgeden göç edip İzmir’de yaşayan vatandaşlar için Ma music adeta bir nefes oldu.

Kadayıf ikramı yapıldı

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Ticaret Borsası’nın (DTB) birlikte açtığı stant büyük ilgi görürken, ziyaretçilere Diyarbakır kadayıfı ikramı yapıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.