Diyarbakır Süper Amatör'de Kocaköyspor atağı

Diyarbakır Süper Amatör'de Kocaköyspor atağı
Diyarbakır Süper Amatör Lig A Grupta Play-Off'lara kalma mücadelesi veren ve 48 puanı bulunan Kocaköyspor, deplasmanda Eğil Gençlikspor'u 5-3'lük skorla geçerek Play-Off'a çıkma yolunda önemli bir virajı geride bıraktı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Kocaköyspor, 3'ncü sırada ve 49 puanlı Diyarbakır Sanayii Sitesispor'un 1 puan gerisinde 4'nci sıradaki yerini korudu.

Diyarbakır Süper Amatör Lig A Grupta Play-Off 'lara kalma mücadelesi veren ve 3'ncü sırada 49 puanı bulunan Diyarbakır Sanayii Sitespor, kendi sahasında ligde küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Bismil 15 Temmuzspor ile 4-4 berabere kalması, 4'nci sıradaki Kocaköyspor'a fırsat yarattı.

diyarbakir-super-amator-de-kocakoyspor-1.jpg

Kocaköyspor Kulüp Başkanı Necat Yiğit, zorlu Eğil deplasmanında aldıkları galibiyet sonrası ve rakibi Diyarbakır Sanayii Sitesispor puan kaybetmesinin kendileri için büyük fırsat olduğunu belirterek, "Biz de Play-Off'a kalmak İstiyoruz. Dün Ligde oynanan karşılaşmada rakibimizin puan kaybetmesi bizi Play-Off çizgisine bir adım daha yaklaştırdı. Bu fırsatı iyi değerlendirmek adına kendi evimizde üst üstte oynayacağımız iki karşılaşmada, seyirci avantajımızı kullanarak, kazanmak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum