Diyarbakır takımları BAL'da bu hafta maç oynamayacak

Diyarbakır takımları BAL'da bu hafta maç oynamayacak
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 9'uncu Grup'ta 22 'nci hafta maçları oynanırken, 5 temsilci ile bu ligde temsil edilen Diyarbakır takımlarının tamamı bu haftayı maç yapmadan geçirecek.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Diyarbakır temsilcilerinden YenisehirBelediyespor, haftayı bay geçirdiği için maç oynamayacak. Daha önce Çınar Belediyespor ve Adaletspor, BAL Ligi'nden ihraç edildiği için, Diyarbakırspor'un Adaletsporile, Bağlar Belediyespor'un da Çınar Belediyespor ile maçı olduğu için maç oynamayacaklar. İki takım ihraç edildiği için, diğer iki takımın da bu ihraç edilen takımlarla maçı olduğu için, birinin de BAY olduğu haftada Diyarbakır takımlarının hiç biri bu hafta maç oynamayacak.

Bu arada Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 9'ncu Grupta bu Pazar günü derbi heyecanı yaşanacak. Ligin bitimine 5 hafta kala 52 puanla lider durumda bulunan Mazıdağı Fosfatspor, kendi sahasında 48 puanlı ikinci sırada yer alan Bitlis Güzelderespor'u konuk edecek.

Mazıdağı Fosfatspor 52 puanla lider, ikinci sıradaki Bitlis Güzelderespor'un da 48 puanı bulunurken, Diyarbakır temsilcilerinin ligdeki puan durumları ise şöyle:

3'ncü sırada Diyarbakırspor'un 44, 5'nci sırada Diyarbakır Bağlar Belediyespor"un 33 puan ve Yenişehir Belediyespor ise 24 puan ile 7'nci sırada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.