Diyarbakır Ticaret Odası’ndan Bismil’e müjde

Diyarbakır Ticaret Odası’ndan Bismil’e müjde
Kent ekonomisine önemli bir katma değer sağlayan Bismil İlçesi’nde kurulan Ticaret Sicil Temsilciliği hizmet vermeye başladı.

TİGRİS HABER- Üyelerine verdiği hizmetlere bir yenisini daha ekleyen DTSO, Bismil ilçesinde bulunan üyelerine Diyarbakır’a gelmesine gerek kalmadan Ticaret Sicil ile ilgili bütün işlemlerini Temsilcilik bünyesinde yapmasına olanak sağladı.

Temsilciliklerden sorumlu olan DTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Avşar, “Bismil, Silvan ve Ergani İlçelerimizde Odamızın temsilcilikleri bulunmaktadır. Üyelerimizin bu temsilciliklerde oda sicil işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilir. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda Ticaret Bakanlığıyla gerekli görüşmeleri gerçekleştirerek Bismil’de Ticaret Sicil Temsilciliğini açtık. Bundan sonraki süreçte Bismil’de ikamet eden üyelerimiz Diyarbakır’a gelmek zorunda kalmadan gerek Odadan yürütebilecekleri işlemleri gerekse de Ticaret Sicil Müdürlüğü bünyesinde yürütülen tüm işlemleri DTSO Bismil Temsilciliğinde yapabilir” dedi.

Olumlu katkı sunmasını diliyorum

Avşar, Bismil de başlatılan Pilot uygulamada elde edilecek veriler ışığında kısa süre içinde Ergani ve Silvan İlçelerinde de Ticaret Sicil Temsilciliği açmmayı planlandıklarını belirterek, “Üyelerimize verilen hizmetlerin iş hayatına olumlu katkı sunmasını umuyoruz. 2022 yılı sonlarında Bismil’deki Temsilciliği tamamıyla Ticaret Odası’na dönüştürme yolunda çalışmalarımız var. Bu vesileyle Bismil Ticaret Sicil Temsilciliğinin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.