Diyarbakır Uluslararası Itb Berlin Turizm Fuarında

Diyarbakır Uluslararası Itb Berlin Turizm Fuarında
Diyarbakır Dünyanın en prestijli turizm fuarı olarak kabul edilen ve 05-09 Mart 2014 tarihlerinde Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenecek olan Uluslararası ITB Berlin Turizm Fuarı’na 2.kez katılacak.

Haber Merkezi-Yurtiçi ve yurtdışı turizm tanıtım organizasyonlarına katılım sağlamaya büyük önem veren Diyarbakır, sahip olduğu turizm potansiyelini ön plana çıkararak uluslararası platformlarda tanıtımını sağlayacak.

Diyarbakır fuarda kültür turizmi potansiyeli ile ön planda olacak
Fuar Diyarbakır’ın tanıtılması ve turizmde rekabet gücünün artması açısından önemli fırsatlardan biri olacak. Farklı turizm uygulamalarını öğrenmek, diğer ülkelerde faaliyet gösteren firmaları tanımak, potansiyel işbirliklerini incelemek ve dolayısıyla bölgemize faydalı olabilecek uygulamaları almak için Diyarbakır adına büyük bir fırsat olacaktır.

Fuar hakkında değerlendirmede bulunan Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit KIRAÇ; “Diyarbakır’ın en iyi şekilde tanıtımı adına Valiliğimizce oluşturulan yol haritasıyla yurtiçinde ve yurtdışında önemli turizm fuar ve organizasyonlarına katılım planlanmıştır. Kültür turizmine ilgi duyan ve ülkemizi en çok ziyaret eden ülke vatandaşlarından olan alman turistlerin, bundan sonraki yıllarda ilimizi daha fazla sayıda ziyaret etmeleri için gerekli tanıtım çalışmaları yapılacak.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.