Diyarbakır’a önemli bir yatırım daha

Diyarbakır’a önemli bir yatırım daha
Diyarbakır’da geçtiğimiz günlerde hizmete giren Özel Bower Hastanesi, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

 

bower2.jpg

 

Başhekim Uzman Dr. Hıdır Sarı, yurt içinde ve yurt dışında yatırımları bulunan Diyarbakırlı yatırımcı grup olarak sağlık alanında da kendi memleketlerine en iyi hizmeti kazandırmak istediklerini söyledi. Sarı,”Hedefimiz kentimizde ve bölgemizde bulunan insanlarımıza, başka kentlere gitmelerine gerek kalmadan burada gerekli hizmeti vermektir” dedi.

Hastanenin hedef ve misyonunu anlattılar

Diyarbakır’da geçtiğimiz günlerde hizmete giren Özel Bower Hastanesi, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. Radisson Blu otelde verilen kahvaltılı tanıtım toplantısı ile basın mensuplarıyla bir araya gelen hastane yönetimi, hedef ve projelerini anlattı. Hazırlanan sinevizyon gösterisi ile hastanenin sunduğu sağlık hizmetleri ve misyonu tanıtıldı.

Başhekim Uzman Dr. Hıdır Sarı,yurt içinde ve yurt dışında yatırımları bulunan Diyarbakırlı yatırımcı grup olarak sağlık alanında da kendi memleketlerine en iyi hizmeti kazandırmak istediklerini söyledi.

 

Tam teşekküllü hastane

“Hedefimiz İnsanlarımızın Başka Kentlere Sağlık Hizmeti İçin Gitmesini Önlemektir”

 Sarı,”Uluslararası bir tecrübeye sahip Bower şirketler grubu, doğup büyüdüğü il olan Diyarbakır’ımıza diğer faaliyetlerine ilave olarak sağlık sektöründe de ilimizin değerli bir noktasında, Diyarbakır Surlarının yanı başında, Dağkapı Meydanı’nda tam teşekküllü Sosyal Güvenlik Kurumu ve özel sigortalar ile anlaşmalı bir hastane açarak istihdamı arttırmaya ve işsizliği azaltmaya önemli bir katkı sağlamıştır. Şimdi ki hedefimiz dünya standartlarında kaliteli sağlık hizmetini bölge halkı ile buluşturarak insanlarımızın başka kentlere gitmelerine gerek kalmadan kendi kentlerinde bu hizmeti almalarını sağlamaktır.” dedi.

“İstihdama ciddi katkı sunacağız”

Hastane olarak istihdama da ciddi katkı sunduklarını ifade eden Uzman Dr. Hıdır Sarı,”Hastanemiz 22 bin metre kare kapalı alana sahip, modern, geniş, ferah fiziki alanları ve konforlu hasta odaları,300 araç kapasiteli kapalı otoparkı ve vale hizmeti ile sağlık hizmetinde önemli bir yerde durmaktadır. Ruhsatında 30 farklı branş, 66 hekim kadrosu ve 159 yatak kapasitesi ile bu özelliklere sahip ilimizdeki tek özel hastanedir. Hastanemizde 200 personel istihdam edilmiş olup, tam kapasite ile çalıştığında bu sayı 450’ye çıkacaktır. Bu altyapı ile ilimize, bölge illerine ve sağlık turizmi kapsamında komşu ülkelere hizmet vererek, sağlık hizmetinin kolay erişilebilir olmasına katkı sağlamayı hedeflemekteyiz.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum