Diyarbakırda 11.12.13 Çılgınlığı

Diyarbakırda 11.12.13 Çılgınlığı
Diyarbakır’daki evlendirme müdürlükleri dün yoğun bir mesai yaptı.

Servet ASAN

TİGRİS HABER - Evlilik tarihlerini seri bir rakam olan  11.12.2013 tarihine denk getirmek isteyenler Evlendirme müdürlüklerinin kapısına dayandı. Nikah kıydırmak isteyen çiftler, nikah salonlarını doldururken, Diyarbakır genelinde bu özel günde evlenmek için yaklaşık 100 çiftin başvuru yaptığı öğrenildi. 

 Bağlar Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü’ne, seri bir tarih olan 11.12.2013 tarihinde evlenip nikah kıydırmak için 1 ay öncesinden müracaat eden Hazal Ekinci ile Harun Alakoğlu çifti, çifte mutluluk yaşadıklarını dile getirdi. Bugünün özel bir gün olması nedeniyle özellikle tercih ettiklerini söyleyen   genç çift; nikah tarihlerinin özel bir tarih olması nedeniyle hep hatırlanacağını söyledi. 
Bağlar Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü'nde görevli evlendirme memuru Mirzeydin Yaşar, bugün nikah için başvurularda yoğunluk yaşadıklarını belirterek, çok sayıda çiftin, aylar öncesinden bugün için müracaatta bulunduklarını söyledi. Yaşar, sadece Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bugün için 15 çiftin başvuru yaptığını dile getirdi. 

tarih121213-1.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.