Diyarbakır'da 7 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiası

Diyarbakır'da 7 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiası
Diyarbakır'da 7 yaşındaki M.S.'nin, Bayram A. tarafından cinsel istismara uğradığı iddia edildi.

DİYARBAKIR -Diyarbakır'ın Sur ilçesine bağlı Hasırlı Mahallesi'nde, 7 yaşındaki M.S'nin, Bayram A. tarafından cinsel istismara uğradığı iddia edildi. Alınan bilgilere göre, 14 Nisan Pazartesi günü balık avlamak için Dicle Nehri kenarına giden Bayram A, yanına komşusunun çocukları olan 7 yaşındaki M.S'yi de aldı. Bayram A'nın, balık avlama sırasında yanında götürdüğü M.S'ye cinsel istismarda bulunduğu ileri sürüldü. Olay esnasında yoldan geçen yurttaşların duruma müdahale ederek M.S'yi kurtardığı öğrenildi. 


M.S'nin olayı ailesine anlatması ve ailenin karakola başvurası üzerine Bayram A. gözaltına alındı. Gözaltına alınan Bayram A, yöneltilen suçlamayı olayı inkar ederken, M.S. ise, Bayram A'nın kendisine cinsel istismarda bulunan kişi olduğunu belirtti. 

Ailenin anlatımına göre, M.S'nin, ilk günler sürekli kusma, karın ağrısı yaşadığı ve uykusunda sürekli "Beni kesme, beni bıçaklama" şeklinde sayıkladığı belirtildi. M.S, psikolojik tedavi görürken, aile Bayram A'dan şikayetçi oldu. Bayram A. ve cinsel tacize maruz kaldığı belirtilen M.S'den alınan doku örnekleri ve elbise parçalarının tahlil için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi. 

Olayın yaşandığı gün gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Bayram A, tahlil sonuçlarının beklenmesi için mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.(Diha)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.