Diyarbakır'da başbakan Erdoğan hazırlıkları sürüyor

Diyarbakır'da başbakan Erdoğan hazırlıkları sürüyor
Cumartesi günü Diyarbakır’da olması beklenen Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan'ın gelişi öncesi hazırlıklar sürüyor

Cumartesi günü Diyarbakır'da olması beklenen Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan'ın gelişi öncesi hazırlıklar sürüyor. Hazırlık çalışmalarını değerlendiren Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Diyarbakır'ın, Başbakan Erdoğan'ı kucaklayacağını söyledi.

26 Temmuz günü Diyarbakır'da Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için düzenlenecek mitinge katılması beklenilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hazırlıklar sürüyor. Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından hazırlık çalışmaları aralıksız devam ederken, mitinge katılım için seçim otobüsleri başta olmak üzere bir çok alanda duyurular yapıyor. Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır'a gelişi öncesi hazırlık çalışmalarını değerlendiren Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Erdoğan'ın mitinge önemli mesajlar vereceğini dile getirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'de değişim ve dönüşümün istikrar sembolü olduğunu ifade eden Altaç, Başbakan Erdoğan'ın hem küresel arenada hem de ekonomik ve siyasal anlamda önemli bir aktörü olduğunu dile getirdi. Altaç, "Türkiye, uzun bir süre bürokratik yapının, darbe teşebbüslerinin ve paralel yapıların hüküm sürdüğü bir ülke iken, 2002 yılından bu yana çok hızlı bir şekilde değişim ve dönüşüme uğradı. Bu değişim ve dönüşüm Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması ile taçlanacaktır. Yeni Türkiye'nin kodlarından bir tanesi de Cumhurbaşkanlığı seçimidir. Bu seçimle birlikte halk başkanını ilk kez seçecek. Başkanını seçerken, kendisine de icracı konusunda yetki verecek" dedi.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın, 26 Temmuz Cumartesi günü Diyarbakır'a gelip saat 16.00'da İstasyon Meydanı'nda miting yapacağını belirten Altaç, tüm bölgenin Başbakan Erdoğan'ı bağrına basacağını, kucaklayacağını ifade etti.

Altaç, Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin, Ak Parti'nin 2023 yılı vizyonuna ulaşması açısından önemli bir adım olacağını ifade ederek, şunları söyledi:

"10 Ağustos'taki Cumhurbaşkanlığı seçiminde adayımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesi halinde Türkiye'de toplumsal manadaki sorunların tamamen biteceği, yeni anayasa ve demokratik bir devlet anlayışına buluşacağı bir süreç olarak görüyoruz. Yeni Türkiye'nin kodlarından bir tanesi de Cumhurbaşkanlığı seçimidir. Bu seçimle birlikte halk başkanını ilk kez seçecek. Başkanını seçerken, kendisine de icracı konusunda yetki verecek. Türkiye'de sorunların çözülmesi için inisiyatif kullanabilecek, iradesini ortaya koyabilen ve sorunların takipçisi olan Cumhurbaşkanını halk ilk kez seçecek. Türkiye'nin 2023 yılı vizyonuna kararlı yürümesi için bu seçimler ilk adım olacak."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.