Diyarbakır’da Erdoğan hazırlığı

Diyarbakır’da Erdoğan hazırlığı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonunda kabine üyeleriyle beraber Diyarbakır’a çıkarma yapacak.

Haber: İlyas AKENGİN

Erdoğan’ın katılacağı ve ilk kez düzenlenecek olan Gençlik Festivali öncesinde kentte hareketlilik yaşanıyor. Kentte güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkartıldı.

Seçimlerden sonra ilk kez

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öncesinde miting yapmak üzere geldiği Diyarbakır’da 24 Haziran milletvekili ve cumhurbaşkanlığı genel seçimlerinden sonra ilk kez kente gelmeye hazırlanıyor. Erdoğan’ın katılacağı ve ilk kez düzenlenecek olan Gençlik Festivali öncesinde kentte hareketlilik yaşanıyor. Güvenlik önlemleri artırılırken, Erdoğan’ın katılacağı açılışlar,yapılacak etkinlikler ve organizasyonlar için de hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Erdoğan, sahada ter dökecek

diyarbakir’da-erdogan-hazirligi.d2222.jpg

Valilik tarafından ilk kez düzenlenecek olan Gençlik Festivali, bakım çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu yeni Diyarbakır Stadı’nda ve kentin diğer alanlarında yapılacak. Erdoğan, statta eski milli futbolcuların da katılacağı gösteri maçında da forma giyecek.

Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, valilik ve AK Parti teşkilatları organizasyonların sorunsuz geçmesi için çalışmaları hızlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.