Diyarbakır’da ‘İndirim’ izdihamı

Diyarbakır’da ‘İndirim’ izdihamı
Diyarbakır’da yeni açılan bir mağazanın indirim kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu.

Diyarbakır’da mağaza sayısı 50’ye yaklaşan BİM marketler zinciri, Kayapınar Caddesinde yeni bir mağaza açtı. Açılışa özel aktüel ürünlerde yapılan indirimler mağaza kapılarının açılmasıyla birlikte izdihama neden oldu. Açılışa özel yapılan kampanyada 102 ekran TV’ler bin TL’ye satışa sunulurken, İphone telefonlar da indirime girdi.

Türkiye geneli 7 bine yakın market açan BİM’in, Diyarbakır’daki mağaza sayısı 50’ye yaklaştı. Kayapınar ilçesi Kayapınar Caddesi üzerinde açılışı yapılan BİM marketlerinde açılışa özel olarak aktüel ürünlerde indirime gidildi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren yeni açılacak olan BİM marketi önünde bekleyişe geçen kalabalık bir vatandaş topluluğu, mağaza kapılarının açılmasıyla içeriye hücum etti. Kadınların ağırlıklı olduğu topluluk içinde her yaştan vatandaş yer alırken, mağaza kapılarının açılmasıyla birlikte kısa süreli bir izdiham oluştu. İzdiham sırasında kimi vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Açılışa özel birçok aktüel üründe indirime gidilen markette 102 ekran TV 4 K Uydu alıcılı televizyonların fiyatı 999 TL olurken, ayrıca açışla özel ilk defa iPhone telefonlar da satışa sunuldu.

Ali Abbas Yılmaz

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.