Diyarbakır'da koca dehşeti: 3 yaralı

Diyarbakır'da koca dehşeti: 3 yaralı
İzmir'de kocasından şiddet gördüğü gerekçesiyle Diyarbakır'daki baba evine sığınan İkram E., kocasının silahlı saldırısına uğradı. Dehşet saçan koca, eşini, kaynanasını ve bir yakınını silahla yaraladı.

 

DİYARBAKIR - İzmir'de yaşayan Fikri E., birikimini ticarette kaybetti. Bunalıma giren Fikri E., 45 yaşındaki eşi İkram E.'ye şiddet uygulamaya başladı. Şiddete katlanamayan İkram E., babasının Diyarbakır'daki evine sığındı. Baba evine gelen İkram E.'ye eşi taciz ve tehdit mesajları atmaya başladı. İkram E. ve yakınları durumu polise bildirmesine rağmen olumlu sonuç alamadı. Fikri E., tehdit ve taciz mesajlarının ardından geçtiğimiz Pazar günü eşinin kaldığı evi basarak dehşet saçtı. Kapıyı balyozla kıran Fikri E., içeridekilere kurşun yağdırdı. Olayın ardından İkram E., annesi Azize T. ile yeğeni Cafer E. yaralandı. Yaralılar Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Azize T. ile Cafer E.'nin durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Zanlı, olayın ardından izini kaybettirmeyi başardı.
"Eşim beni ölümle tehdit ediyordu"
Hayati tehlikesini atlatan İkram E., eşinin İzmir'de hayvancılık ve tarım işi ile uğraştığını söyledi. İkram E., "Eşim bunları yapmasına rağmen maddi yönden zarar ediyordu. Bu yıl artık yeter, bunları yapma dedim. Çocuklarımız askerde, onları düşünmemiz lazım, yeter artık sen ne yapıyorsan yap bizim rızkımızı kimseye vermeni istemiyorum dedim. Eşim bana, ben böyle yapmaya devam ediyorum, hesabına gelirse kal, gelmezse git dedi. Ben tekrardan yaşantımıza devam ettim. Çocuklarım askerden gelene kadar beklemeliydim. Eşim hayvan pazarlama işini sürdürdü. Benim işim diyerek susturmaya çalışıyordu ve şiddet uygulamaya başladı bana. Çocuklarım bunu görünce bana vurmasın diye kendilerini siper ediyorlardı. Bir gün bana silah çektikten sonra evden çıkıp komşularıma sığındım. 2 gün komşumda kaldım. Kapıya gelerek nasıl olur da evden kaçar onu öldüreceğim demeye başladı. Çınar ilçesinde arazimiz vardı onu da olmayacak paraya sattı ve silah, adam tutma gibi şeylere harcadı. İzmir'den Diyarbakır'daki babamın evine sığındım. Ben annem ve gelinimiz kapıda oturuyorduk eşimin geldiğini gördük ve kaçmaya başladık. Kardeşimin oğlu da içeride olduğu için bizi vurduktan sonra yeğenim olan 30 yaşındaki Cafer E.'yi de vurarak kaçtı" dedi. (iha)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.