Diyarbakır'da spor camiası ayaklandı

Diyarbakır'da spor camiası ayaklandı
Diyarbakır'daki spor kulüpleri ve spor bileşenleri, kentteki sivil toplum örgütlerinin de destek verdiği ortak basın açıklamasında bir araya geldi, tesis ve stat sorununa dikkat çekti.

TİGRİS HABER - Diyarbekirspor'a kalacağı tesis tahsis edilmemesi ve kulübün bu yüzden yeni sezonda nerede kalacağının belli olmaması, Amedspor ve Diyarbekirspor'un maçlarına oynadığı Diyarbakır Stadyumu'ndaki haksız uygulamalar, amatör kulüplerin sahipsiz bırakılması gibi sorunlar düzenlenen ortak açıklama ile protesto edildi.
Dağkapı Meydanı'ndaki eyleme Diyarbekirspor ve Amedspor yöneticileri, taraftar grupları, spor taban birliklerinin yöneticileri, sivil toplum kuruluşları ile sporseverker destek verdi.
Açılan pankartlar ve yapılan açıklama ile kentteki spor kulüplerinin kurumlar tarafından haksız uygulamalara maruz bırakıldığı vurgulanarak "adalet " çağrısı yapıldı.

"BIÇAK KEMİĞE DAYANDI "
Açıklamada, bugüne kadar yapılan çözüm çağrılarına Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü ile ilgili diğer kurumlardan olumlu cevap verilmemesi de eleştirildi.
Açıklamada ,"bıçak kemiğe dayandı " vurgusu yapıldı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.