Diyarbakır’da TOGG'a yoğun ilgi

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG test sürüşleri için Diyarbakır Ceylan Karavil Avm önünde vatandaşlarla buluştu.

TİGRİS HABER - 2023 yılında toplam 19 bin 583 adet T10X teslimatı gerçekleştiren Togg, 15 Ocak’tan bu yana 2024 T10X modelleri için siparişlerini almaya başladı. TOGG tanıtım amaçlı Diyarbakır’da test sürüşlerine başladı. Test sürüşünü gerçekleştiren Diyarbakırlı vatandaşlar yerli otomobilden memnun kaldılar.

img-3382.jpegYerli ve milli olması çok anlamlı

Aracın test sürüşünü yapan Sedat Kılıç ise, “Çok keyifliydi. İlk defa böyle elektrikli bir aracı kullandım. Yerli ve milli olması da benim için çok değerli. Çok memnun kaldım. Herkesin bu deneyimi yaşamasını istiyorum dedi.

img-3388.jpeg

Kredi oranları yüksek alamıyoruz

Test sürüşünü gerçekleştiren vatandaş: “Çok güzel, otomobili çok beğendim fakat araç fiyatı 1 milyon 920 bin TL bandında kredi faizleri yüksek olduğundan dolayı vatandaşlar almaktan zorlanıyorlar. Kredileri yada Araç fiyatını Vatandaşın alacağı bir seviyeye getirilmesi lazım.”

img-3375.jpeg

Şarj istasyonlarının artması gerekiyor


Özellikle beş yüz kilometre diyorlar bence ancak dört yüz dört yüz elli kilometrede şarj tükenebilir bu durum bazılarını yarı yolda bırakabilir mağduriyet yaşanmaması için bütün yollarda şarj istasyonları yapılması gerekiyor dedi.

Test sürüşleri Ceylan Karavil Avm önünde 8-12 Şubat tarihleri arasında devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.