Diyarbakır'da trafik kazası: 1 yaralı

Diyarbakır'da trafik kazası: 1 yaralı
Merkez Yenişehir ilçesinde meydana gelen kazada, bir pikabın yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarpma anı güvenlik kameralarına da yansıdı

Diyarbakır - Diyarbakır'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Özkan Peksu'nun kullandığı 23 TC 608 plakalı pikap, Elazığ Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan 64 yaşındaki Gazel Karahan'a çarptı.Çarpmanın etkisiyle savrulduktan sonra bir süre sürüklenen Karahan ağır yaralandı.Kazanın şokuyla araçtan inen sürücü Peksu ve yanındaki ablası olduğu öğrenilen kadın, yerde yatan Karahan'a yardıma koştu.Peksu, panikle Karahan'ı dizine yatırıp elinden tutarak ambulansın gelmesini bekledi.O sırada yoldan geçen bir ambulans durduruldu. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Karahan, Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.Kaza anında yalnız olan Karahan'a refakat etmesi için ablasını da hastaneye gönderen Peksu, Karahan'ın bir anda yola çıktığını, fren yapmasına rağmen kazanın meydana geldiğini söyledi.

Peksu, Karahan'ın kazadan sonra kendilerine köyden annesini ziyarete geldiğini söylediğini belirtti. Görgü tanıkları da Karahan'ın çarpmanın etkisiyle bir süre sürüklendiğini ifade ettiler.Bu arada olay yerine yakın güvenlik kameraları kaza anını saniye saniye görüntüledi.

kaza-2-004.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.