Diyarbakır'da yarın bazı yollar kapalı olacak

Diyarbakır'da yarın bazı yollar kapalı olacak
Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kente gelişi öncesi bazı caddelerin trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, yarın kente gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişi nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu. Emniyetten yapılan açıklamada '17 Mart 2018 Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kente gelişinden dolayı bazı yolların kapama ve alternatif güzergahlara mecburi yönlendirmeler yapılacak' denildi.

Seyrantepe Spor Kompleksine ulaşan Elazığ Yolu(Elazığ Caddesi)-Yatırım İzleme ışıklı kavşağından Cuma günü Saat:23.00 itibariyle trafiğe kapatılacaktır, Elazığ’dan gelen trafik akışı da Eğitim Araştırma Hastanesi Kavşağında, Cuma günü Saat:23.00 itibariyle kapatılarak alternatif güzergah olarak 50 metrelik yola mecburi yönlendirilecektir.

Sur’da da bazı yollar kapalı olacak

Sur İlçesi Kıbrıs-İnönü Caddesi Dağkapı ile Urfa Kapı arası, Melik Ahmet Caddesi dahil olmak üzere, Cumartesi günü Saat:00.01 itibariyle araç trafiğine kapatılacaktır. Gazi Caddesi ise Cumartesi günü Saat:10.00 itibariyle tüm araç girişlerine kapatılacaktır.

Öte yandan Erdoğan’ın gelişi için kentin bir çok yerine afişler asıldı, yollar temizlendi, orta refüjlerde çiçeklendirme çalışmaları yapıldı ve geçiş güzergahlarına ise belediyelerin yapmış olduğu bazı  faaliyetler reklam bilboardlarına asıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.