Diyarbakır’daki Suriyeli kadın cinayeti

Diyarbakır’daki Suriyeli kadın cinayeti
- Gözaltına alınan 7 kişi serbest bırakıldı - Cinayeti işlediği iddia edilen kadının kardeşi aranıyor

DİYARBAKIR - Diyarbakır’da geçtiğimiz gün eşi, kardeşi ve akrabaları ile tartıştıktan sonra evinde ölü bulunan Suriyeli kadın cinayetine ilişkin gözaltına alınan 7 kişi, sorgularının ardından çıkarıldıkları adli makamlarca serbest bırakıldı. Polis verilen ifadeler doğrultusunda Suriyeli mülteci kadını öldürdüğü iddia edilen kardeşini her yerde arıyor. 

Edinilen bilgilere göre Diyarbakır’ın Sur ilçesi İskenderpaşa Mahallesi Azizoğlu 2. Çıkmaz’da 20 Eylül 2014 günü eşi, kardeşi ve akrabalarıyla birlikte tartıştıktan sonra silah sesleri üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ve polis Suriyeli R.A.’yı evinde ölü bulmuştu. Yaşanan olaya ilişkin polis ekipleri tarafından bölgede yapılan incelemede 3’ü kadın 7 kişi gözaltına alınmıştı. İfadeleri tamamlanan şüpheliler, sevk edildikleri adli makamlarca serbest bırakıldı. Polis ekipleri gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan şüpheli şahısların verdiği ifadeler doğrultusunda yeni bilgilere ulaştı.
Serbest bırakılan şüphelilerin ifadelerinde R.A.’yı kardeşinin öldürdüğünü iddia etmeleri üzerine polis ekipleri söz konusu şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Diyarbakır sınırları dışına çıkması ihtimali üzerine polis, şahsın fotoğraflarını ve bilgilerini bölge illerinde bulunan jandarma ve emniyet müdürlüklerine faks çekerek bildirdi.
Olayla ilgili olarak adli ve idari soruşturma çok yönlü olarak sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.