Diyarbakır'dan Ortadoğu'ya

Diyarbakır'dan Ortadoğu'ya
Diyarbakır'da üretilen enerji nakil hatları, aydınlatma, poligon ve GSM operatör direkleri, çelik konstrüksiyon ürünleri Ortadoğu'nun ihtiyacını karşılıyor.

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesinde, enerji nakil hatları, aydınlatma direkleri, poligon direkleri, GSM operatör direkleri, çelik konstrüksiyon ürünleri, sıcak daldırma galvaniz, tesisinde Ortadoğu ve komşu ülkelerin ihtiyaçları da karşılanıyor.

Tesiste, yılda 60 bin ton poligonal aydınlatma direği, yuvarlak konik aydınlatma direği, dekoratif aydınlatma direği, projektör ve alan direği, özel amaçlı direk, enerji nakil hattı boru direği, yol bariyer korugan direği, çelik konstrüksiyon direği üretiliyor.Galvaniz tesisinde, piyasa taleplerinin azalması ya da makine ekipmanların bakıma alınacağı dönemlerde üretimin kesintiye uğramaması için personel sayısını 250'ye çıkardı.2013 yılında Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesinde kurulan Mina Galvanizin, aldığı bir kararla mevcut fabrikanın kapasitesini artırarak 30 bin metrekarelik ek alana da faaliyetlerini taşıdı. Aldıkları kararı aktaran Mina Galvaniz Yönetim Kurulu Başkanı Recep Özekinci, Türkiye metal piyasasının en genç metal işleme ve galvaniz fabrikası olduklarını ancak Diyarbakır'dan Türkiye'nin markası olma yolunda başarılı bir şekilde ilerlediklerini söyledi.

Mina Galvaniz olarak çok kısa sürede bünyemizde 250 personel istihdam etmeye başladıklarını belirten Özekinci, şu anda yıllık 60 bin ton kapasite ile Metal işleme ve galvaniz fabrikası olarak bölgede büyük bir açığı kapatmış bulunmaktayız. Diyarbakır'dan özellikle ülke geneli ile yurtdışında birçok ülkeye şuanda hizmet vermekteyiz. Fabrikamız da elektrik dağıtım şirketleri, GSM operatörü şirketleri enerji, inşaat ve bunun gibi bir çok sektörün ihtiyacı olan ve enerji nakil hatları, aydınlatma direkleri, sıcak daldırma galvaniz, oto bariyer imalatı, GSM operatör direkleri, çelik konstrüksiyon ürünlerini üretiliyor''şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.