Diyarbakır’ın namağlup ortaokulu finalde

Diyarbakır’ın namağlup ortaokulu finalde
Diyarbakır’da Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen “2024 Yılı Yıldız Erkekler Futbol İl Birinciliği’nde finalistler belli oldu.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - 25 okulun katılımıyla başlayan şampiyonada, Kayapınar Şehit Şehmus Karakut Ortaokulu ile Kayapınar Talaytepe Ortaokulu final maçında karşı karşıya gelecek. Final müsabakası Cuma günü saat 11.30’da Bağlar Beyaz Tebeşir Spor Tesisleri’nde yapılacak.

Kayapınar Şehit Şehmus KarakutOrtaokulu 25 takım arasından namağlup şekilde finallere kalarak, Kayapınar Talaytepe Ortaokulu ile final maçında karşı karşıya gelecek. Final maçını kazanan takım Diyarbakır’ı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazanacak

Adımızı Türkiye finallerine yazdırmak istiyoruz

Takımın teknik sorumluluğunu yapan beden eğitimi öğretmeni Bekir Ekin, okul müdürü Murat Alpboğa’nın desteğiyle ve büyük bir emek vererek finale kadar geldiklerini ifade etti, hedeflerinin finali kazanıp şampiyon olmak olduğunu söyledi. Ekin,”Grup aşamasında ve daha sonraki eleme turlarında yenilmedik. Büyük başarı ortaya koyarak bu duruma geldik. Bu başarımızı il şampiyonluğuyla taçlandırmak ve Diyarbakır’ı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmek istiyoruz. Rakibimiz olan Talaytepe Ortaokulu da büyük emek vererek final oynamaya hak kazandı. Onları da şimdiden tebrik ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum