Diyarbakır’ın yıldızları Türkiye finallerinde

Diyarbakır’ın yıldızları Türkiye finallerinde
Diyarbakır Büyükşehir spor kulübü Yıldız kadın Voleybol takımı 16-17 yaş kategorisinde kendi grubunda il şampiyon olarak adını Türkiye finallerine yazdırdı.

TİGRİS HABER - 16-17 yaş kategorisinde şampiyon olarak tamamlayan Büyükşehir Belediyespor Yarı finalde rakibi Dicle Üniversitesi Kadın Voleybol takımını 3-2 yenerek Türkiye finallerine gitmeyi hak etti. Yarı finale yükselen Belediyespor, diğer grupta ikinci olarak ligi tamamlayan Kayapınar Belediyespor'u 3-0 net bir skorla geçerek Dicle Üniversitesi Kadın Voleybol takımının rakibi oldu.

yildiz-voleybol-takimi-2.jpeg18 Şubat 2024 Perşembe günü Saat.19.00 'da Köşkler spor salonunda Final müsabakasını Dicle Üniversitesi Kadın Voleybol takımını 3-2 yenerek Şampiyon olan Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol takımı, adına Türkiye finallerine yazdırma başarısını elde etti, aynı zamanda hem kenti hem de kulübünü temsil etme hakkını elde etti..

yildiz-voleybol-takimi-3.jpeg

Büyükşehir belediyesi spor kulübü sportif direktörü Süleyman Arpa Yaptığı açıklamada, "Bir yıldır kulüpleşme adına çok büyük adımlar atan Spor kulübümüzün bünyesinde olan branşlarımız çok büyük başarılar elde ederek bu çalışmaların karşılığını almaya başladık. Bu konuda kulüpleşme adına ilk adımı atarak büyük destek olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ömer Buğday'a Spor Şube Müdürü Bilal Şen'e, Takım Antrenörü arkadaşlarım Elif Burak'a ve Zeynep Issı'a katkılarına dolayı Diyarbakır gençliği ve ili adına teşekkür ederim.” (Haber merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.