Diyarbakırlı derman babanın oğlu ATV’deki yarışmaya katıldı

Diyarbakırlı derman babanın oğlu ATV’deki yarışmaya katıldı
Diyarbakır genelinde yaptığı yardım çalışmalarıyla, vatandaşların ‘Derman Baba’ ünvanıyla andığı Yılmaz Acu’nun oğlu Ömer Aziz Acu, ATV’de yayınlanan yarışmaya katıldı.

Asıl mesleği hemşirlik olan ve İstanbul’da yaşayan Ömer Acu, ATV’de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yarışmasına katıldı. Ünlü oyuncu ve eski manken, Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu yarışmada, sempatik tavırlarıyla izleyicilerin beğenisini kazanan Ömer Aziz Acu, yarışma boyunca soğukkanlılığını kaybetmeden soruları dikkatle dinleyerek cevaplar verdi.

20 Nisan gecesi ATV’de yayınlanan yarışmaya ablası Ayşegül Alifuatoğlu ile beraber katılan, aynı zamanda Youtuber olan 21 yaşındaki Ömer Aziz Acu, yarışmada her bir adaya sorulan 12 sorudan 7'sini doğru cevaplayıp, 15 bin TL kazanarak ekranları başında yarışmayı takip eden milyonlarca izleyici tarafından takdir edildi. Youtube kanalında yayınlamış olduğu videolarıyla izlenme rekorları kıran ve beğeniyle takip edilen Acu, oldukça geniş bir bilgi dağarcığına sahip olmasının yanı sıra sürekli ülkemiz ve dünya genelinde yaşanan gelişmeleri anbean takip ediyor.

Paylaştığı videolar rekor kırıyor

Derman Baba lakaplı Yılmaz Acu, oğlu Ömer  Aziz Acu’nun daha ilkokuldayken derslerinde son derece başarılı bir öğrenci olduğunu belirterek; "Disiplinli ve gayretli biri olan oğlum, daha çocuk yaşlardan itibaren bilişim sektörüne ilgi duymaya başladı. Özellikle sosyal medyada paylaştığı videoları izlenme rekorları kırıyor. Senelerdir yaptığı paylaşımlar, geniş halk kitleleri tarafından beğeniyle izleniyor. Diyarbakırlı bir gencin, ATV’de yayınlanan yarışmaya katılarak, başarı elde etmesi, kuşkusuz herkesi memnun etti" dedi.

Babamın izinden gideceğim

Yarışmaya katılarak büyük bir başarı elde eden Ömer Aziz Acu şunları söyledi; "Uzun zamandır sosyal medya platformu olan Youtube’da sosyal deney, kamera şakası ve eğlenceli içerikli videolar paylaşmaktayım. Çekmiş olduğum videolar geniş kitlelere hitap ediyor. Geçtiğimiz günlerde annemin isteği üzerine ATV’de yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasına başvurmuştum. Sonrasında beni yarışmaya davet ettiler ve bende yarışmaya katıldım. Yarışma çok iyi geçti. Yarışmanın sonunda 15.000 TL kazandım. Bu kazandığım paranın belli bir miktarı ile babamın izinden giderek Diyarbakır’daki yoksul ailelere yardım edeceğim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.