Diyarbakırlı hayırsever iş insanından örnek davranış

Diyarbakırlı hayırsever iş insanından örnek davranış
Diyarbakır Tarımsal Sanayi İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Atik, 750 aileye gıda yardımında bulundu.

Ülkemizde corona virüsü salgının yayılması ile birlikte önlemler ve tedbirler alınmaya devam ediyor. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından Milli Dayanışma Kampanyası başlattıklarını açıklamıştı. "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlatılan bu kampanya için yardım hesabı açıldı. Her çevreden kampanyaya destekler sürüyor.

DTSİAD Başkanı Atik de 750 aileye 5’er kilogramlık Karacadağ pirincinden oluşan gıda yardımını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Diyarbakır Valiliğine teslim etti.

Atik yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı üzerine bu zor günlerde üzerlerine düşeni yapmak, halk ile dayanışmak adına Çınar ilçesinin en önemli tarımsal ürünlerinden meşhur Karacadağ pirincinden paketler hazırlattıklarını belirtti.

Bu paketlerin ihtiyaç sahiplerine Valilik aracılığıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından dağıtılacağını ifade eden Atik, “El birliği ile birbirimize destek olacağız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ‘Biz bize yeteriz’ diyorum. İş adamlarımıza da bu zor günlerde insanlara destek olmaları için çağrıda bulunuyorum.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum