DİYARBAKIRLI İŞ ADAMINDAN HASTA OLAN EFSANELERE DESTEK

DİYARBAKIRLI İŞ ADAMINDAN HASTA OLAN EFSANELERE DESTEK
Diyarbakırlı iş adamı ve spor adamı Bedirhan Akyol,uzun süredir ağır hastalıkla boğuşan eski milli futbolcular İlyas Tüfekçi ve Erhan Önal için düzenlenen vefa gecesinde Tüfekçi ve Önal’a maddi destek sağladı.

 

Vefa Gecesi Organize Edildi

Sancaktepe Belediyesi tarafından Yaşayan Efsaneler İlyas Tüfekçi ve Erhan Önal Vefa Programı Levent’teki bir hotelde düzenlendi. Törene Erhan Önal kendisi katılırken, İlyas Tüfekçi ise rahatsızlığından dolayı kızı İlkim Tüfekçi katıldı. Vefa programında Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray Sportif AŞ Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Günay, Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu, Galatasaraylı eski futbolcular Cüneyt Tanman, Muhammet Altıntaş, Taner Alpak, Bülent Alkılıç, Hakan Ünsal, Bülent Korkmaz ile davetliler yer aldı.

Diyarbakırlı İş Adamından Vefa

Konuşmaların ardından Cüneyt Tanman, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’e üzerinde adı yazılı forma hediye etti. Gece iki eski futbolcunun yararına yapılan forma satışı ve Coşkun Sabah’ın konseri ile sona erdi.

Geceye katılan Diyarbakırlı iş adamı,eski kulüp başkanı ve spor adamı Bedirhan Akyol, Tüfekçi ve Önal için maddi bağışta bulundu. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, duyarlı davranışından dolayı Akyol’a teşekkür etti. Akyol ise,”İlyas Tüfekçi ve Erhan Önal, bu ülkeye çok şey verdi, önemli başarılar yaşattı. Her insanın yaşayabileceği hastalıklara yakalandılar,zor günler geçiriyorlar. Biz de sorumluluğumuzu yerine getirdik ve bundan mutlu olduk” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.