Diyarbakırlı Karateciler Avrupa Sınavında

Diyarbakırlı Karateciler Avrupa Sınavında
Diyarbekirsporlu sporcular Sena Kızılaslan ve Muhammed Yusuf Yazar, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenecek olan 4.Budapeşte Open Karate Şampiyonası’nda mücadele edecek. Hedef,Türkiye’ye madalya ile dönmek olarak belirlendi.

Tigris Haber- Diyarbekirsporlu sporcular Sena Kızılaslan ve Muhammed Yusuf Yazar, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenecek olan 4.Budapeşte Open Karate Şampiyonası’nda mücadele edecek. Hedef,Türkiye’ye madalya ile dönmek olarak belirlendi.

Türkiye’yi Temsil Edecekler

Diyarbakırlı sporcular Avrupa arenasında mücadele ederek hem kendi kentlerini ve kulüplerini hem de Türkiye’yi temsil edecekler.

Diyarbekirsporlu sporcular Sena Kızılaslan ve Muhammed Yusuf Yazar, Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenecek olan 4.Budapeşte Open Karate Şampiyonası’nda mücadele edecek.

13 Ülkeden Sporcular Katılacak

Milli takım antrenörü Mehmet Yazar ile beraber Budapeşte’ye giden iki sporcu,24 -25 Kasım tarihlerinde  yapılacak müsabakalara katılacak.

Şampiyonaya 13 ülkeden 36 kulüp ve 1100 sporcu katılacak. Muhammed Yusuf Yazar ve Sena Kızılaslan,madalya ile dönmeyi amaçlıyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.