Diyarbakırlı karateciler Batmanda 72 madalyayla döndü

Diyarbakırlı karateciler Batmanda 72 madalyayla döndü
Batman İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Batman Karate İl Temsilciliğinin organize ettiği 19 Mayıs İller arası Karate Turnuvası sona erdi.

Şehmus KIZILASLAN - Özel Haber

TİGRİS HABER - Batmanda yapılan 19 Mayıs İller arası Minik Yıldız ve Ümitler Karate Turnuvası büyük heyecana sahne oldu. 9 ilden 400'e yakın minik ve genç sporcuların katılımıyla gerçekleşen turnuvaya, 90 kişilik karate kafilesiyle katılan Diyarbakırlı sporcular, tam 72 madalya kazanarak, genel klasmanda birincilik kupasını kaldıran taraf oldu.

batman-karate.jpg

Diyarbakır Karate İl Temsilcisi Mehmet Yazar, Batman'da yapılan karate turnuvasında başarı gösteren ve dereceye giren sporcuları tebrik ederek, "Diyarbakır karate kafilesi olarak Batman'da yapılan turnuvaya 90 kişilik bir ekiple katıldıklarını ve toplamda 72 madalya ve genel klasmanda şampiyonluk kupasını Diyarbakır'a kazandırdığımız çok mutluyuz. Bu başarıyı gösteren küçük kardeşlerimi kutlar, başarılarının devamını diliyorum.

batman-karate2.jpg

Bu turnuvada kazandığımız şampiyonluk kupasını her zaman karate sporuna desteklerini esirgemeyen Diyarbakır Gençlik Spor İl Müdürü Nüammmer Uslu'ya, Spor Hizmet Müdürü Aydın Çetin'e ve spor Şube Müdürü Baki Karabulut'a hediye ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.