Diyarbakırspor, Lidere nefes aldırmıyor!

Diyarbakırspor, Lidere nefes aldırmıyor!
Bölgesel Amatör Futbol Ligi 9. grupta mücadele eden Diyarbakırspor, kendi evinde karşılaştığı ligin zorlu ekibi Bağlar Belediyespor'u 4-1’lik sonuçla geçti. Diyarbakırspor, aldığı galibiyet ile liderle arasındaki puan farkını 2'ye düşürdü.

“Hedefimiz Şampiyonluk”

TİGRİS HABER - Diyarbakırspor'un Tecrübeli Teknik Direktörü Faruk Türk, Yardımcısı Mesut Önal ile birlikte yaptığı açıklamada, görev yaptıkları 5 haftada 4 galibiyet, 1 mağlubiyet aldıklarını hatırlattı.

Ligin ikinci devresinin daha sert ve çekişmeli geçeceğinin bilincinde olduklarını ifade eden Türk, “Buna rağmen hedefimiz belli. Takım içinde eksik olan bölgelere transferlerimizi yaparak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bugün oynadığımız zorlu rakibimiz Bağlar Belediyespor karşılaşmasının ilk yarısında oyun kurmakta çok zorlandık. Ama maçın ikinci devresinde daha iyi bir futbol ortaya koyarak galip gelmeyi bildik. Bu zorlu maçtan galibiyetiyle ayrılmak çok önemliydi. Bizi Hedefimize bir adım daha yaklaştırdı” dedi.

Diyarbakırspor, Adaletsporun ligden çekilmesinden dolayı Haftayı BAY geçirirken, Rakipleri Bitlis Özgüzelderespor deplasmanda Van Gölü Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak. Mazıdağı Fosfatspor ise kendi evinde Batman Kayraspor'u konuk edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.