Diyarbakırspor yara aldı

Diyarbakırspor yara aldı
BAL 9.Grup'ta zirve hesapları yapan iki takımın mücadelesinde Mazıdağı Fosfatspor'a 3-1 mağlup olan Diyarbakırspor yarışta büyük yara aldı.

TİGRİS HABER - Maçın Kahramanmaraş'lı hakemi Yahya Yenen ilk yarıda Diyarbakırspor'un net penaltısını vermezken, ikinci yarıda da Mazıdağı Fosfatspor'a ofsayttan gol vererek maçın kaderiyle oynadı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi(BAL) 9.Grup'ta haftaya aynı puana giren iki takımın Mardin 21 Kasım Stadyumu'nda karşı karşıya geldiği maçta üzülen taraf Diyarbakırspor oldu.

Hakem skor 0-0 iken bariz gol şansının olduğu porsiyonda Diyarbakırspor'un penaltısını vermedi. Kırmızı kart görmesi gereken Mazıdağı Fosfatspor'lu oyuncuyu da oyundan atmadı.
Mazıdağı Fosfatspor 19.dakikada Mehmet Şimdi"nin golüyle 1-0 öne geçerken, Diyarbakırspor 45+5.dakikada Baran Yılmaz'ın kaydettiği golle ilk devreyi 1-1 tamamladı.

İkinci yarıda iki takım da kazanmak için pozisyonlara girdi. 61.dakikada ofsayt olan pozisyonda hakem oyunu devam ettirince Mazıdağı Fosfatspor yeniden öne geçti:2-1.

Liderle Puan Farkı 5'e Çıktı
Ev sahibi ekip 90+6.dakikada Faruk Kaya'nın golüyle maça son noktayı koydu:3-1.

Bu sonuçla Mazıdağı Fosfatspor'a puanını 28'e çıkarıp ikinci sırada çıkarken, 25 puanda kalan Diyarbakırspor ise üçüncü sıraya geriledi. Lider Bitlis Özgüzelderespor'la puan farkı 5'e yükseldi.

Diyarbakırspor, ilk yarının son haftasında 7 Ocak Pazar günü Diyarbakır'da Yeşil Vartospor'la karşılaşacak.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.