Diyarbakırsporlu Kaymakamın Takdir Toplayan Vefası

Diyarbakırsporlu Kaymakamın Takdir Toplayan Vefası
Diyarbakırspor taraftarı olmasıyla bilinen ve daha önce Diyarbakırspor’da onursal başkanlık da yapmış olan Tire Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, aile ziyareti için geldiği Batman’dan Diyarbakır’a çıkarma yaptı.

Batman’dan Diyarbakır’a Geldi

Çınar Kaymakamı ve Diyarbakır Vali Yardımcısı olarak görev yaptığı dönemde Diyarbakırspor’da onursal başkanlık görevini de yerine getirmiş olan Dr. Hasan Tanrıseven’în Diyarbakır ve Diyarbakır’daki spor camiasıyla bağı hiç kopmadı. Batman’lı olan, kendisinin deyimiyle küçük yaşlarda Batman’dan trenle Diyarbakır’a gelip Diyarbakırspor maçlarını izlemesiyle bilinen ve Diyarbakırspor taraftarı olduğunu her fırsatta dile getiren Tanrıseven, önceki gün Diyarbakır’daydı.

‘Her Yerde Söylüyorum;Ben Diyarbakırsporluyum’

Tire Kaymakamı Tanrıseven, aile ziyareti için geldiği memleketi Batman’dan Diyarbakır’a çıkarma yaptı. Diyarbakır’da görev yaptığı dönemde tanıştığı ve bağlarını hiç koparmadığı taraftarlar ve spor adamlarıyla buluşan Tanrıseven, mazideki güzel günleri ve anıları paylaştı. Gördüğü ilgiden çok memnun kalarak duygulanan Tanrıseven, “Bizim için vatanın her köşesi, Türkiye’nin her yeri gururla görev yapılacak  değerli yerlerdir.  Fakat Diyarbakır benim memleketim.Bunu her yerde gururla ifade ediyorum,ben Diyarbakırsporluyum. Diyarbakırspor, bana futbolu sevdiren armadır, sevdadır. Burada güzel günler yaşadık,dostluklar edindik. Bağımız hiç kopmadı. Nerede görev yaparsak yapalım takip ediyoruz.

‘Diyarbekirspor’a Başarılar Diliyorum’

Efsane Diyarbakırspor’un amatörde olması beni üzüyor. Bu sezon 2.Amatörde şampiyopn olup 1.Amatöre çıkmış. Tebrik ediyorum,en kısa zamanda eski günlere dönmesini diliyorum. Diyarbekirspor, 5 yıldır üst üste Play-Off’a kalıyor. Takım Tire’ye geldiğinde yakından ilgilendik,Tire ve Diyarbakır arasında dostluk bağları oluştu. Diyarbekirspor, geçen yıllarda Play-Off’larda şanssızlıklar yaşadık,yoksa bugün çok daha üst liglerde olabilirdi. Diyarbekirspor’a Play-Off’ta başarılar diliyorum” dedi.

 

Dostlarıyla Bir Araya Geldi

Tanrıseven’e, misafir olduğu Diyarbakırspor Özgençler Taraftar Grubu Derneği’nde üzerinde kendi isminin yazılı olduğu kaşkol hediye edildi.

Tanrıseven, eski görev yeri olan Çınar’ın Kaymakamı Selami Kaya , yine uzun yıllar beraber çalıştığı Çınar Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Mehmet Yılmaz Bay ve gazeteci Saffet Azbay ile de bir araya geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.