Diyarbakırspor’un yeni transferleri sahada olacak

Diyarbakırspor’un yeni transferleri sahada olacak
BAL 9.Grup’ta liderin hemen ardından şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor, devre arası transferinde kadrosuna 6 yeni transferle güçlendirdi. Yeşil-Kırmızılı takım, Pazar günü kendi sahasında Hakkari Zapspor'u konuk edecek

TİGRİS HABER - “Şampiyonluğun En güçlü adayı biziz"

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 9.Grup’ta zirvenin güçlü adayları arasında yer alan Diyarbakırspor, amatör futbolda ara transfer dönemi süresinde Kadrosuna 6 Transfer yaparak güçlendiren ve yeni Transferler arayışlarına devam edecek olan Yeşil-Kırmızılı kulüp şu ana kadar kadrosuna kattığı Bağlar Belediyespor’dan 3 sporcu olmak üzere toplamda 6 transfer yaptı.

Türk "Bizim için tüm maçlar Final"

Diyarbakır’ın Efsane takımı 56 yıllık mazisi bulunan Diyarbakırspor’u yeniden profesyonel lige taşımak için mücadele verdiklerini belirten teknik direktör Faruk Türk, forvet başta olmak üzere bazı mevkilere daha takviye yapmak için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Bir yandan devam eden lige odaklandıklarını, diğer yandan da aldıkları yeni transferi takıma adapte ettiklerini belirtenTürk “Pazar günü kendi sahamızda konuk edeceğimiz HakkariZapspor’u yenerek şampiyonluk yolunda devam etmek istiyoruz.Bu zorlu karşılaşmadan Diyarbakırspor taraftarlarını ve gönül veren herkesi maça davet ediyoruz. Bizim için her maç ayrı bir finaldir. 6 transfer yaptık. Arayışlarımız devam ediyor. Forvet başta olmak üzere birkaç takviye daha yapacağız” dedi.

Diyarbakırspor’un transferleri;

Diyarbakır Bağlar Belediyespor’dan Mahsum Döker, Mustafa Öner ve Kadir Can Altun, Malatyaspor’dan Deniz Boztepe, Adıyaman FK’dan Furkan Demir ve Niğde Belediyespor’dan Harun Kahraman.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.