Diyarbekirspor galibiyetle tanışmak istiyor

Diyarbekirspor galibiyetle tanışmak istiyor
Son 8 resmi maçında sadece 1 kez sahadan galibiyetle ayrılabilen Diyarbekirspor, Pazar günü deplasmanda yapacağı Karacabey Belediyespor karşılaşması için 3 puana odaklandı.

Muhammed ESEN

TİGRİS HABER - Ligde 1.5 aydır kazanamayan Yeşil-Kırmızılı takım, bu önemli mücadeleden 3 puanla ayrılarak çıkışa geçmek istiyor.

Kötü Gidişata “Dur” Demek İstiyor

Ligde son galibiyetini 17 Eylül’de kendi sahasında Kırklarelispor’u 2-0 mağlup ederek elde eden 2.Lig Beyaz Grup ekibi Diyarbekirspor, bu maçın ardında oynadığı 6 lig maçında 2 beraberlik ve 4 yenilgi alarak galibiyete hasret kaldı. Bu arada kupada Tepecikspor’u 4-0 mağlup eden ve Erzurumspor’a da 1-0 yenilen Diyarbekirspor, böylece son 8 resmi maçta sadece 1 kez kazanabildi. Son 8 resmi maçında 1 galibiyet,2 beraberlik ve 5 yenilgi aldı.

Lige iyi başlayarak ilk 5 maçında 11 puan toplayan ancak sonra düşüşe geçen Yeşil-Kırmızılı takım, Bursa deplasmanından galibiyetle dönerek zor günleri geride bırakmak istiyor. Rakip Karacabey Belediyespor’un ise 11 puanı var.

Hasan Hüseyin Acar Sarı Kart Cezalısı

Pazar günü Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda saat 14.00’da başlayacak maçın orta hakemliğini Kocaeli bölgesinden Abdulbaki Ayyıldız yapacak. Alacağı galibiyetle hem kötü günleri geride bırakmak, hem de yeniden çıkışa geçerek moral bulmak isteyen Yeşil-Kırmızılılarda sarı kart cezalısı Hasan Hüseyin Acar forma giyemeyecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.