Diyarbekirspor, Hes Afyon hazırlıklarına başladı

Diyarbekirspor, Hes Afyon hazırlıklarına başladı
Diyarbekirspor nefesleri kesen maçta lider Esenler Erokspor'u 3-2 mağlup ederek Play-Off yolunda çok kritik bir galibiyete imza attı.

Foto/Haber: Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - 2.Lig Beyaz Grup'ta lider Esenler Erokspor'u 3-2 mağlup eden Diyarbekirspor, flaş bir galibiyete imza atarak Play-Off iddiasını sürdüren, Yeşil Kırmızı takım ligde 39 puanla 7 sırada yerini koruyan, Yeşil kırmızılı takım bu gün tam kadrosuyla takım olarak HES Afyonspor maçı hazırlıklarına başladı.

diyarbekirspor-hes-afyon-hazirliklarina-basladi-2.jpg

Diyarbekirspor Tam kadroyla Afyon maçına doğru

Diyarbekırspor Teknik direktörü Hakan Yılmaz, Esenler Erokspor sıradan bir takım olmadığını, lider olan bir takımı yenmenin önemli olduğunu belirterek, “Asıl bizim için önemli olan şey iyi bir takımı yenmekti. Bu çok önemliydi, bunu da başardık. Play- Off bandıyla puan farkını tekrardan 6’ya düşürdük. Yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz sezon sonuna kadar ilk 5 takım arasına girmek olacaktır” dedi.

diyarbekirspor-hes-afyon-hazirliklarina-basladi.jpg

Yılmaz “Bir günlük dinlenmenin ardından Bu hafta deplasmanda oynayacağımız zorlu Afyon spor maçı hazırlıklarımıza başladık. Afyon spor takımı çok iyi bir kadroya sahip, çok iyi top oynayan bir ekip, iddialıyız, mutlak galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.