Diyarbekirspor taraftarından destek istedi

Diyarbekirspor taraftarından destek istedi
Diyarbekirspor, bu hafta kendi sahasında ağırlayacağı lider Esenler Erokspor’u yenmenin hesaplarını yapıyor. Diyarbekirspor yönetimi, bu maç için taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu belirterek, destek istedi.

TİGRİS HABER - Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Serkan Genç, “Bu Pazar günü zorlu maçtan 3 puanla ayrılarak Play-Off iddiamızı gelecek haftalara taşımak istiyoruz. Taraftarlarımıza ihtiyacımız var, bizi yalnız bırakmasınlar. Play-Off iddiamız devam ediyor. 3 puanlık sistemde her an her şey olabilir. Biz takımımıza güveniyoruz. Sonuna kadar kovalayacağız. Diyarbakır halkına bir kez daha çağrıda bulunmak istiyoruz. Takımımızın desteğe ihtiyacı var. Maçlarımıza gelin ve destek verin. Futbol taraftarla güzeldir” dedi.

Takımın bu sezon en istikrarlı ve başarılı isimleri arasında yer alan kaptan Hasan Hüseyin Acar ile orta alanın deneyimli ismi Burak Asan sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Bu isimlerin yerine yeni transfer Nuri Fatih Aydın ile Cem Çelik’in forma şansı bulması bekleniyor. Yeni transferlerden Koray Yağcı ve Cem Aktaş’ın da ilk 11’de başlama ihtimali oldukça yüksek. Son kararı teknik direktör Hakan Yılmaz verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.