Diyarbekirspor taraftarlarından stat tepkisi

Diyarbekirspor taraftarlarından stat tepkisi
Diyarbekirspor taraftarları stad konusunda yönetime çağrıda bulundu

Tigris Haber- Diyarbekirsporlu taraftarlar, yeni stattaki zemin bakım çalışmaları tamamlanma aşamasına gelmesine rağmen maçların burada oynanması konusunda açıklama yapılmamasına tepkili. Azrailler Grubu,açıklama yaparak yetkilileri göreve çağırdı.

Gözler Sporsever Valinin Tutumunda

33 bin seyirci kapasiteli yeni stadın zemini korunmayarak ve çimler yakılarak hem Amedspor,hem Diyarbekirspor mağdur edildi. Seyrantepe Stadı’nın yetersiz kalan kapasitesi ve saha zemininin yetersiz kalması handikap oluştururken,taraftarlar ise yeni stattaki zemin bakım çalışmaları tamamlanma aşamasına gelmesine rağmen maçların burada oynanması konusunda açıklama yapılmamasına tepkili. Sosyal medyada tepkiler adeta çığ gibi büyüyor. Şehirde gözler,spora olan yakınlığı ve sevgisi ile bilinen Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na çevrilmiş durumda.

Azrailler Grubu,açıklama yaparak yetkilileri göreve çağırdı.

“Bu Mağduriyete Son Verilmeli”

Grubun açıklamasında,”Bu sezon maçların yeni Diyarbakır stadında oynanması kararı sonrası şehirde pozitif bir hava oluşmuş, saha zemininin kötü olması sebebiyle 1 ay yani 2 iç saha maçı için şilbeyde oynanması kararı alınmıştı. Verilen söz sadece 2 maç oynanmayacağı yönündeydi.


Saha zemini bakıma alındı ve gerekli olan bakımlar yapılıp tamamlandı. Ama her nedense bu süre 1 ay daha uzatıldı. Hem takımımız hem de taraftarımız mağdur edilmektedir.


Verilen süre doldu saha oynanmaya elverişli bu şekilde heyecanı kırma sebebini yetkililer bir an önce kamuoyuna açıklamak ile mükellefken neden sessiz kalınıyor?


Bir an önce bu yanlış karardan dönülmeli ve takımımız yeni stadyumda maçlarını oynamalıdır” denildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.