Diyarbekirspor'a altyapı desteği

Diyarbekirspor'a altyapı desteği
Türkiye 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve Play-Off iddiasından uzaklaşan Diyarbekirspor, kadro dışı kalan 8 futbolcunun yerini, altyapıdan 3 genç futbolcu ile doldurmaya çalışıyor.

Şehmus KIZLASLAN

TİGRİS HABER - Diyarbekirspor, Çarşamba günü kendi sahasında oynayacakları Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarına devam etti.

diyarbekr-2.jpg

2'nci ligi Beyaz grupta ligde hiçbir iddiası bulunmayan ve 40 puanla 10'ncü sırada bulunan Diyarbekirspor, Çarşamba günü kendi evinde konuk edeceği Nazilli Belediyespor maçı olmak üzere, geri kalan son 5 maçını kazanmak için prestij mücadelesi verecek.

diyarbekr-1.jpg

Gökçeoğlu: Ligin sonuna kadar bu gençlerle gideceğiz

Takımda 8 as sporcunun ayrılmasından sonra Nazilli Belediyespor maçı ve kalan 5 haftada gençlere ve fazla forma şansı bulamayan isimlerle yola devam edeceklerini belirten Teknik Direktör Özcan Gökçeoğlu "Kimse bizim ligde her hangi bir umudumuz olmadığını sanmasın. Biz sahaya kazanmak için çıkıp, aslanlar gibi mücadele edeceğiz. Çarşamba günü kendi sahamızda karşılaşacağımız zorlu ve çok önemli olan Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Bu karşılaşmada ve sonraki maçlarda, genç sporculara sezon sonuna kadar şans vereceğiz. Gençler de kendilerini göstermek için çok büyük bir fırsat ve şans elde etme imkânına kavuşacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum