Diyarbekirspor’a İstikrar Abidesi

Diyarbekirspor’a  İstikrar  Abidesi
Diyarbekirspor, son olarak Gümüşhanespor’da forma giyen ve kariyerinde 308 resmi maç bulunan başarılı orta alan oyuncusu Serdar Ümit Deniz ile anlaştı.

Tigris Haber- Tecrübeli futbolcu, iki yıl önce Play-Off finalinde Sakaryaspor formasıyla Diyarbekirspor’a karşı mücadele etmişti.

diyarbekirspora-istikrar-abidesi.jpg

Şampiyonluklar Yaşayan Futbolcu

Diyarbekirspor, transferde önemli bir futbolcu ile anlaştı.Gençlerbirliği’nde yetişen,Hacettepe,Keçiörengücü,Balıkesirspor,Bodrumspor,Sakaryaspor ve Gümüşhanespor gibi takımlarda forma giyerek şampiyonluklar yaşayan Serdar Ümit Deniz ikinci yarıda Diyarbekirspor’un başarısı için ter dökecek. Kariyerinde toplam 308 resmi maç oynayıp 31 gol atan 29 yaşındaki futbolcu orta alanın her yerinde görev yapabiliyor.

İki Sezon Önce Rakip Olmuştu

Bu sezonun ilk yarısında Gümüşhanespor’da 16 maçta forma giyen Serdar Ümit Deniz,iki sezon önce 3.Lig Play-Off finalinde Sakaryaspor formasıyla Diyarbekirspor’a karşı mücadele etmişti.

Şu ana kadar 9 futbolcuyu transfer eden Diyarbekirspor’un üst lig deneyimi olan bir stoper,bir sağbek ve bir forvet oyuncusu ile de anlaşma aşamasına geldiği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.