Diyarbekirspor’da hedef şampiyonluk

Diyarbekirspor’da hedef şampiyonluk
Spor Toto 3. Lig Takımlarından Diyarbekirspor’un yeni sezonla ilgili hedefi şampiyonluk olarak belirlenirken, kulübün onursal başkanı Fevzi İlhanlı’dan önemli bir açıklama geldi.

 

  İlhanlı, yaptığı açıklamada, kulüp olarak son 5 yılda 4'ü 3.Lig ve 1'i Bölgesel Amatör Lig olmak üzere 5 final kaybettiklerini belirtti. İlhanlı, şehir olarak da Play-Off'larda yüzlerinin gülmediğini, her defasında hedefe çok yaklaşımlarına rağmen sonuca gidemediklerini belirtti. Şanssızlıklar ve başka faktörler kadar kendi eksiklerini de sorguladıklarını kaydeden İlhanlı, “Demek ki bir yerlerde hata yapıyoruz. Yaşananlardan sonra önümüze iki hedef ve farklı bir vizyon koyduk. En önemli hedefimiz elbette her zamanki gibi şampiyonluk olacak. Bunun için daha çok çalışacağız, daha fazla isteyeceğiz. Pes etmek yok, kararlı duruşumuzdan geri adım yok. Aksine daha çok inançlıyız ve umutluyuz. İkinci hedefimiz tüketen değil üreten kulüp misyonu kazanmak. Bir yandan şampiyonluk isterken diğer yandan üretken bir anlayışla gelecekle ilgili sağlam adımlar atmak istiyoruz” dedi.

  Çok önemli kararlar alındı

  “Bu yeni sezon da geçmiş yılların getirdiği tecrübenin, birikimin üzerine inşa edilecek, yeni bir başlangıç, yeni umutlar demektir” diyen İlhanlı, kulüplerinin futbolda yeniden yapılanma gittiğini vurguladı. İlhanlı, “Kulübün stratejisi ve transfer sistemi daha güçlü, daha umutlu olarak kulübümüze hizmet etmek ve hak ettiği noktaya taşımak için önemli adımlar atacağımızdan şüpheniz olmasın. Diyarbekirspor futbol kadrosunu oluştururken de, günü kurtarmaktan çok uzun vadeli radikal kararlar aldığımızı, iyi ve kötü günde aileleriyle birlikte tribünlerimizi doldurması ve takımımızı en iyi şekilde desteklemeleri açısından bir katkı sunmalarını temenni ediyorum” diye konuştu.

  “Transferde güzel gelişmeler yaşanacak”

  Transferde çok farklı adımlar atıklarına işaret eden İlhanlı, çok yakında transferde güzel haberler vereceklerini anlattı. İlhanlı, “Şu an çok iyi ve sıkı çalışıyoruz. Kulübümüzle ilgili planı, projesi olan bizimle yol yürümek isteyen herkese kapımız açıktır. Bu kulüp bizim değil, herkesimin ve halkımızındır. Bizler sadece hizmet etmekle mükellefiz. Zamanı gelince biz de gideceğiz ama bu kulüp ve halkımız, taraftarlarımız kalıcı olacaktır. Sosyal medya hesapları üzerinden ileteceğiniz mesajlarınız ve yapıcı yönlendirici tarzındaki eleştirileriniz bizim için değerlidir ve önem taşımaktadır. Bütün çalışmalarımız kulübümüzü hakkettiği yere taşımak için olacaktır. Sizlerin sabırlı desteği bizleri hedefe ulaşacaktır” dedi.(İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.