Diyarbekirsporlu Karateciler Milli Takımda

Diyarbekirsporlu Karateciler Milli Takımda
Diyarbekirsporlu karateciler Nazlı Bozkurt ve Muhammed Yusuf Yazar,milli takımın 31 Ağustos ile 2 Eylül tarihleri arasında Ordu’da katılacağı Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası kadrosuna seçildi.

Uluslar arası Şampiyonada Ter Dökecekler

Diyarbekirspor’un lisanslı karate takımında yer alan Nazlı Bozkurt ve Muhammed Yusuf Yazar ,milli takıma çağrıldı. İki sporcu da 31 Ağustos ile 2 Eylül tarihleri arasında Ordu’da yapılacak olan Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’nda mücadele edecek olan milli takımda yarışacak.

15 ülkeden toplam 2000 sporcunun yer alacağı şampiyonada öncesinde açıklamalarda bulunan Diyarbekirspor Salon Sporları Koordinatörü Ahmet Yazar,iki sporcunun da kulübü ve kenti en iyi şekilde temsil etmeye hazır olduğunu söyledi.

“Destek Konusunda Şanslıyız”

Yazar, ‘’ Çocuklarımız çok çalışarak, başararak buraya kadar geldiler. Çok önemli bir şampiyona .Kulübünüzü ve kentimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Türkiye’nin hiç bir yerinde karateye bu kadar önem verilmiyor ve benimsenmiyor.Sporcularımıza her zaman destek veren başkanlarımız ve bize inananlar var.Onursal Başkanımız Feyzi İlhanlı’ya Kulüp Başkanımız Sayın Bilal Kadayıfçıoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah yine altın madalyalarla döneceğiz’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.