Diyarbekispor Play-Off Yolunda destek çağrısı

Diyarbekispor Play-Off Yolunda destek çağrısı
2.Lig Beyaz Grup’ta Play-Off’a kalma mücadesi veren, Diyarbekirspor, yarın Saat 14.00'de ligde şampiyonluk hesapları yapan Vanspor'la çok kritik bir maça çıkacak.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Stadyumu zirve ve Play-Off yarışında son derece önem taşıyan bölge derbisine ev sahipliği yapacak. Ligde 40 puan ve 1 maç eksikle 7.sırada yer alan Diyarbekirspor, 56 puanla ikinci sırada yer alan Vanspor’la karşı karşıya gelecek.

Herkesi Maça Davet Ettiler

Tarihinde ilk kez 2.Lig’de Play-Off’a bu kadar yaklaşmış olan Diyarbekirspor, artık camianın ve şehrin desteğini arkasında görmek istiyor. Teknik heyet ve futbolcular zorlu maçta 3 puana şartlanırken, üst üste yapılan çağrılarla taraftarlar karşılaşmaya davet ediliyor. Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Yeşil-Kırmızılı takım,”El ele omuz omuza verirsek aşamayacağımız engel olmaz. Play-Off hedefini yakalamak için herkesin desteğini yanımızda hissetmek istiyoruz. Vanspor maçını kazanmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Herkes ailesini alsın, maça gelsin. Engelleri birlikte aşalım” mesajı verdi.

Maçı Aydın bölgesi hakemi yönetecek

Diyarbakır stadyumunda Saat 14.00’da başlayacak karşılaşmayı Aydın bölgesi hakemi Eren Özyemişcioğlu yönetecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.