Diyar’da büyük sevinç

Diyar’da büyük sevinç
Kendisi gibi zirve adayı olan Pazarspor’u 4 golle geçen Diyarbekirspor, yeniden zirve yarışına dahil oldu.

Kritik galibiyet camiada yeniden şampiyonluk havası yarattı. Hafta içinde yeni teknik heyetin netleşmesi bekleniyor.

Camiada yüzler gülüyor

Taraftarların Muğlaspor maçında yaptığı “Futbolun katili Türk hakemleri” tezahüratları gerekçe gösterilerek TFF tarafından bir maç seyircisiz oynama cezası verilen Diyarbekirspor, bu nedenle taraftarlarından yoksun şekilde oynadığı Pazarspor maçını 4-2 kazanarak haftayı ikinci sırada tamamladı. Takımın oynadığı etkili futbol, atılan güzel goller ve alınan önemli galibiyet yüzleri güldürürken, maçın ardında futbolcuların isteği üzerine sahaya inen onursal başkan Feyzi İlhanlı takımla beraber galibiyeti kutladı ve galibiyete sürpriz prim verdi.

Takımı Pazarspor maçına hazırlayan antrenör Oktay Kahraman, haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

‘Şampiyon olmak istiyoruz’

Kahraman,”Kazanmak için ne gerekiyorsa yaptık. 1-0 geriye düştükten sonra risk alarak,daha fazla hücümü düşünerek maçı çevirmesini bildik. Önemli bir galibiyet elde ettik. Bundan dolayı tüm futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Ankara Demirspor maçını da inşallah kazanarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. İnşallah 2.Lig’e çıkacağız” dedi.

Bir gol ve iki asistle maçın yıldızları arasında olan Muhammed Akaraslan ise,”Çok iyi mücadele ettik,iyi oynadık ve hak ettiğimiz galibiyeti aldık. Gol attığım ve asist yaptığım için ayrıca mutluyum. Şampiyon olmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.